diumenge, 28 de març del 2010

Jornada Científica-Tecnològica de l'IES Professor Broch i LLop

La setmana vinent, dins de la Setmanan Cultural del nostre institut, tindrà lloc la I Jornada Científica-Tecnològica de l'IES Professor Broch i Llop.
Serà el dia 30 i es faran tres conferències.
  • La primera de 10:00 a 11:00 a càrrec de Josep P. Carda Usó, director del Parc Natural de Penyagolosa, que ens parlarà sobre els parcs naturals de la nostra comunitat.
  • La segona de 11:30 a 12:30 a càrrec d'Andrea Jaime Albalat, enginyera aeroespacial , que ens parlarà sobre el seu treball i els projectes en els que ha participat.
  • La tercera de 12:30 a 13:30 a càrrec d'Andrés Santos Cubedo, paleontòleg, que ens parlarà sobre les seves investigacions i el treball de camp en els jaciments.
Esteu tots convidats a assistir. Us esperem.

divendres, 26 de març del 2010

60 minuts.

Demà dia 27 es celebra l'hora del planeta.
Aquesta activitat organitzada per WWF preten ser una crida d'atenció que ens faça reflexionar, un acte simbòlic que ens ajude a conscienciar-nos sobre la fragilitat del nostre planeta.
Milers de persones de tot el món van a seguir aquesta iniciativa i apagaran els llums 60 minuts.
No és ni més ni menys que això, però que tal apagar els llums de les 20:30 a les 21:30, fica-li imaginació segur que pots fer moltes coses ....

XVIII Jornades d'Astronomia

Aquesta vesprada comencen en el Planetari de Castelló les XVIII Jornades d'Astronomia que organitza el CEFIRE de Castelló.

Seran aquest cap de setmana 26, 27 i 28. Us fiquem el programa de totes les conferències i activitats i una entrada del Blog de l'Àmbit Científic del CEFIRE per a tenir més informació.