dimecres, 25 de novembre de 2015

Parlem de ciència

La ciència és cultura.

L'origen de la vida. Mètode tardor 2015. Mètode TVdijous, 12 de novembre de 2015

EL PUGÓ. EL PARÀSIT QUE ET CANVIARÀ LA VIDA

Mariano Collantes, investigador del grup de Genètica Evolutiva de l’Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva de la Universitat de València ha rebut el IX premi Joan Oró a la divulgació de la recerca científica.
El lliurament del premi es va fer dijous 5 de novembre, al Museu Blau de Ciències Naturals de Barcelona, coincidint amb la celebració del 25è aniversari de l’Associació Catalana de Comunicació Científica.


La recerca bàsica i aplicada ens proporciona eficiència i competitivitat.
La recerca és la base del progrés. 
Un país avançat i que tingui visió de futur 
no es pot permetre el luxe de no fomentar la recerca científica 
i el desenvolupament tecnològic.

dilluns, 2 de novembre de 2015

Mes de la Sostenibilitat a Vila-real

El Mes de la Sostenibilitat, que organitza la Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic de Vila-real ha tancat la seua onzena edició amb la gala de lliurament de premis. 
L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, el director general de Medi Natural, Antoni Marzo, i el regidor de l'àrea, Josep Pasqual Sancho, han estat els encarregats de lliurar els premis que enguany han recaigut en el periodista vila-realenc especialitzat en medi ambient Abel Campos i en el responsable del curs d'Agricultura ecològica, Pep Barrachina. En la gala també s'han lliurat els premis als alumnes dels centres educatius que han participat a les activitats programades durant tot el mes.
Enhorabona a tots.


SAMARUC DIGITAL

Us volem passar informació d'aquesta interessant plataforma, Samaruc Digital (samarucdigital.com)
Es tracta d'un portal d'informació ambiental que ofereix de manera prioritària tot tipus de continguts sobre la Comunitat Valenciana.
Una plataforma oberta a les universitats, empreses, moviments socials o qualsevol entitat o persona interessades a difondre continguts sobre el nostre entorn.
http://samarucdigital.com/?lang=es