divendres, 11 de juliol de 2008

Un poc més sobre la Ruta de Cantàbria.

La Ruta Científica per Cantàbria que ens han atorgat té per títol:

" RECURSOS, TECNOLOGÍA Y MODO DE VIDA. UNA MIRADA A LA ACTUALIDAD Y SUS ANTECEDENTES HISTÓRICOS."

El fil conductor de l'itinerari és l'ús de l'energia i dels recursos.
Es tractarà de mostrar una visió global. Així veurem l'obtenció i utilitzacions de diferents fonts d'energia, beneficis que ens aporten, reptes que ens plantegen, "empremtes" que deixen en el territori ... tot lligat a una perspectiva històrica.
Visitarem, entre d'altres coses: la cova del Soplao, la ferreria de Cades, una empresa de producció de ferroaliatges, el museu i centre d'investigació d'Altamira, la planta de cultius marins de "El Bocal" de l'Institut Espanyol d'Oceanografia de Santander, el molí de marea de Santa Olaja en Arnuero, les Centrals hidroelèctriques de Torina i Aguayo, la subestació de distribució de Puente de San Miguel i una empresa conservera de Santoña.
Us hem ficat enllaços en el lateral per tal que aneu visitant-los i fent-vos una idea d'allò que hi veurem.

Vista de la cova de "El Soplao"

3 comentaris:

Amparo ha dit...

Ya veo que para vosotros y vuestro blog no hay vacaciones! Que suerte poder ver el museo de Altamira...No estaría mal hacer una visita a Tirig para calentar motores, y a esa me apunto. Pensaos la sugerencia.

guillermo rubert ha dit...

Hola!!! Una coseta, sabeu algo de lo dels Premis Extraordinaris de Batxillerat? Es que ara ha eixit la convocatoria de la generalitat i crec que es eixe l'impres que he de presentar. A mes aci s'examina tambe el valencià. Us passe l'enllaç de la convocatòria del DOCV: https://www.docv.gva.es/portal/portal/2008/07/02/pdf/2008_7989.pdf

Ignasi i Pilar ha dit...

Sí Guillermo, eixa és la convocatòria per als premis extraordinaris de batxillerat.
Si vols més informació et fiquem aquesta adreça
http://wwws.gva.es/Prop/prop.jsp?id_proc=1749&ES
És la pàgina de la Generalitat on trobaràs tota la informació.