diumenge, 28 de setembre del 2008

"El gusto de investigar".

La Càtedra de Ciència Contemporània de la Fundació Caixa Castelló - Bancaixa té com objectiu essencial acostar la ciència i la societat.
Des de la seua creació en 1996, ha realitzat diverses activitats entre les quals la més destacada ha sigut l’organització de cicles de conferències que, amb el títol de “Per on va la ciència”, han permès gaudir de la presència de nombrosos conferenciants d’elevat prestigi en Castelló. El primer director de la Càtedra, el professor Federico García Moliner, va ser el coordinador del mencionat cicle.
Des de principis de 2006, el director de la Càtedra és el professor Ignacio Morell Evangelista, catedràtic d’Hidrogeologia de la Universitat Jaume I de Castelló, qui organitza el cicle de conferències: “El sentit de la ciència”, orientat a descobrir els aspectes de la vida quotidiana en què participa la ciència.
Aquest curs 2008-09 Ignacio Morell ha posat en marxa un interessant concurs d'investigació per a estudiants de 4t d'ESO i de primer de Batxillerat amb el títol: "El gusto de investigar".
El passat 25 de setembre vam tenir la primera reunió informativa, si algú no va poder acudir i està interessat hi ha una nova sessió informativa el 6 d'octubre. S'enviarà informació a tots els centres de la província.
Us posem l'enllaç http://www.agua.uji.es/ on aniran ficant més informació.