dimarts, 21 d’octubre del 2008

Fotospectiva

Hem llegit en el suplement NATURA de El Mundo un breu article de l'exposició Fotospectiva d'Héctor Garrido. Una mostra de 40 fotografies que acaba d'estar en Sevilla en la Fundación Biodiversidad i que després anirà a Les Palmes de Gran Canària. És una llàstima no poder veure-la per ací però al menys podem veure part del treball d'aquest fotògraf de forma virtual i llegir algunes de les seves reflexions.
Us fiquem un enllaç de fotografies i un altre de textos d' Héctor Garrido.

"Viajar es una experiencia que me abre cada día un poco más mi obtuso horizonte y me hace ver con perspectivas nuevas, distintas, enriquecedoras. Hay seis mil millones de formas de ser persona sobre esta tierra, y la nuestra no tiene que ser, desde luego, la más acertada."

Héctor Garrido és un fotògraf i naturalista i treballa per a l'Estació Biològica de Donyana (CSIC).


"Cuando suenan las cortinillas de la cámara fotográfica ha ocurrido algo irrepetible. El paisaje, el objeto fotografiado, ha vivido un instante de comunión con el fotógrafo que permanecía asomado al visor. Esa forma de energía que conocemos como luz ha viajado hasta el material sensible de la cámara y ha sido absorbida y convertida en información imperecedera. El tiempo se ha detenido completamente por una vez. Lo que el fotógrafo vio a través del visor, ese aquel entonces, forma ahora parte del recuerdo de todos. Ahí comienza la magia de la fotografía. "

1 comentari:

MAVI MEZQUITA ha dit...

Hola I&P
Al PAÍS semanal també han publicat fotos aèries de Doñana fetes per aquest fotògraf, i també es podràn vore a partir del 4 de desembre en el Pabellón de Perú (Sevilla), seu de l'Estació Biològica de Doñana.
L'exposició es diu "Armonía fractal en Doñana y las marismas".
Ulls, cervells, serps, aquarel·les, art efímer amb unes formes i uns colors sorprenents.
La foto que heu posat dels flamencs m'ha encantat.