dimarts, 4 de novembre del 2008

V Matinal de l'evolució.

El dissabte 29 de novembre es farà en València el V Matinal de l'Evolució Humana "El llarg viatge de l'espècie humana". Una jornada d'actualització científica per a professorat de secundària i batxillerat dins de la "Setmana de la ciència i la tecnologia de la Universitat de València 2008".
Participaran en el matinal els següents conferenciants:
  • Jaume Bertranpetit, catedràtic de biologia de la Universitat Pompeu Fabra, membre de l’Institut de biologia evolutiva (CSIC-UPF) de Barcelona i de la Secció de ciències biològiques de l’IEC i director de la Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA).
  • Carme Maté, doctora en etologia de primats i professora associada de la Universitat Pompeu Fabra.
  • Robert Sala, professor de prehistòria de la Universitat Rovira i Virgili.
  • Juli Peretó, professor de bioquímica i biologia molecular de la UV, membre de l'Institut Cavanilles i de la Secció de Ciències Biològiques de l’Institut d'Estudis Catalans IEC.
El periode d'inscripció està obert des del 3 al 24 de novembre. Us fiquem el programa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si vos interessa el tema de l'Any Darwin, la Universitat de les Illes Balears també ha organitzat un cicle de conferències i un premi (entre d'altres activitats que encara no són a la web; cicle de cinema-fòrum, exposició itinerant,etc. ) que podreu trobar a l'adreça http://www.uib.es/lauibambtu09/any_darwin/index.html

Salutacions cordials!