diumenge, 25 de gener del 2009

Una investigadora entre nosaltres.

El divendres passat Natalia, que està fent el CAP amb nosaltres, va fer una exposició als nostres alumnes en la que els va parlar de vàrios temes com ara: qué és la investigació, els avanços de les tècniques d'anàlisi de laboratori, els passos per a aconseguir treballar d'investigador....
Els va ficar molts exemples i els va aclarir els dubtes que tenien, animant-los a entrar en eixe món.
Li donem les gràcies pel seu treball i, els nostres alumnes i nosaltres, li desitgem molta sort en el seu futur professional.
Us fiquem la presentació que els va passar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bueno, me ha parecido fantástico que nuestros alumnos del CAP puedan compartir con nuestros chicos sus inquietudes, estudios e investigaciones, y que se conciencien de que son capaces de comunicar y ayudar a otros a hacerse más sabios y más personas, que es el objetivo primordial de la educación en todas sus etapas y en todos sus campos. Sólo espero que le haya sido tan gratificante la experiencia como lo ha sido para nuestros alumnos; mejor, estoy segura de ello.

Guapos, guapos, os quiero

Anònim ha dit...

Moltissimes gràcies!! La veritat es que jo també vaig disfrutar molt, no només en la xarrada de l'últim dia sino en tota la meua estada en l'institut. Hi ha molt bon ambient, i no cal dir res de Ignaci i Pilar que han sigut meravellosos amb mi.
Moltes gràcies també als alumnes per escoltar-me i deixar-me transmetre les meues inquietuts. I si algú s'anima jo puc ajudar en el que siga, el que fan falta son persones amb ganes de fer coses!

Ignasi i Pilar ha dit...

Moltes gràcies a les dos pels comentaris.
Els alumnes ho van passar molt bé en la xerrada. Els ha servit molt la informació i les impressions que els vas transmetre i ens pregunten per tu.
Molta sort Natalia i besets per a les dos!!!!!