dimecres, 2 de juny del 2010

"Valorització de residus"

Aquest divendres tindrem en el nostre institut una conferència a les 11:30 a càrrec de la Dra. Mª Teresa Vicent Huguet.
Sota el títol de "Valorització de residus", la Dra. Mª Teresa Vicent ens parlarà de Desenvolupament Sostenible, de Medi Ambient, d'Enginyeria Química i Ambiental, de Biotecnologia Ambiental, del valor dels residus, d'energies renovables...
Segons les seves paraules:
"El benestar no només consisteix en protegir l'entorn natural, per assegurar-ne la seva preservació; si no que és un objectiu ambiciós en el qual s'han de combinar criteris socials, econòmics i ambientals per assolir un estadi òptim. És necessari replantejar les activitats humanes per tal que suposin un benefici per l'entorn natural."

Mª Teresa Vicent és Llicenciada en Química per la Universitat de València. Doctora en Química per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Professora Titular d'Enginyeria Química de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Investigadora principal de projectes d'investigació des de 1992 i responsable del grup de recerca de la Generalitat de Catalunya sobre "Biodegradació de contaminants industrials i valorització de residus".
Actualment és professora d'assignatures de l'àmbit d'enginyeria ambiental en les Titulacions d'Enginyeria Química, Ciències Ambientals i Biotecnologia de la UAB.

Segur que estarà molt interessant tot el que ens conte.

Esteu tots convidats.