dijous, 15 de juliol de 2010

Malaespina 2010

Avui s'ha presentat la Campanya: "Expedición de Circunnavegación Malaspina 2010: Cambio Global y Exploración de la Biodiversidad del Océano Global" pel CSIC.
L'expedició partirà en el mes de novembre i durant nou mesos donaran la volta al món i recolliran mostres. Més de 400 investigadors estaran involucrats en el projecte.
Carlos Duarte, investigador del CSIC, ha explicat que: “Con esta expedición vamos a dar la vuelta al mundo, pero también, en cierto modo, a la oceanografía española, generando una nueva cultura de cooperación y unión de fuerzas. Es un proyecto ambicioso, de dimensión global, que atiende a dos necesidades importantes: evaluar el impacto del cambio global sobre el océano y explorar ese ecosistema aún tan desconocido que es el océano profundo”.


Us fiquem la noticia, la referència de la pàgina del CSIC i la pàgina del projecte.FOTO: CSIC

1 comentari:

carmen garcia ha dit...

Pero això qué és?? no publiqueu res des de juliol!!! i ara els que continuem estudiant estudis relacionat amb ciències d'on ens informem??Per cert ignasi,,enguany donarem l'estructura de les dents,,,mira que et vaig demanar la fotocopia de la dent!!! tonaré a l'institut per demanarte-la i ara si que me la pense endur!!
petonets!