dijous, 14 de febrer del 2008

Atenent una petició.

Una alumna de quart d'ESO ens ha comentat si podíem ficar alguna entrada amb informació del cervell o de l'activitat neuronal. Us posem diversos enllaços. Un de la pàgina andalucia investiga, un altre de gràfics de mundosalud i un tercer de la pàgina Educared. Doneu-li una ullada a les animacions i ja ens direu alguna cosa.

FOTO: Astròcits i Oligodendròcits

5 comentaris:

nemrac ha dit...

Soc l'alumna qe a dmanat informació sobre el cervell i les seves funcions.Vull agrair-vos l'interés que heu ficat en aquest tema i satisfer les perticions dels alumnes tan ràpidament.
Atentament l'alumna responsable d'aquesta noticia

Ignasi i Pilar ha dit...

Ens alegrem que t'hagen paregut bé les entrades. El Blog es fa entre tots i ens agrada que ens digueu allò que us interessa.
Moltes gràcies per col·laborar.

XELO PALAU ha dit...

Quina imatge més xula... si fora una pintura seria un 10!!! Tinc un p. point en imatges de la terra, m'agradaria que el vereu, igual vosaltres ja l'heu vist. No tinc els vostres mails, aixina que dilluns m'ho recordeu, ok? Per cert, gracies per els vostres comentaris en el nostre blog, ens encanta... Tots endevant!!!!!

Ignasi i Pilar ha dit...

Moltes gràcies Xelo pels teus ànims i la teva col·laboració. El dilluns parlem.
Bon cap de setmana!!.

nemrac ha dit...

Tinc una nova proposta per al blog.Ja sabeu que m'agrada molt la part de biologia referida al cos humà.Fa pocs dies ha eixit una nova vacuna contra el càncer d'úter.Una tia meva va morir d'aixó fa poc mes d'un any.La veritat es que aquesta enfermetat m'impacta molt i ojalá no siga matant a més gent.La meva proposta és si podeu ficar notícies sobre enfermetats,nous estudis que estiguen eixint ara a la llum i tot lo que tinga que vore amb enfermetats d'aquest aspecte.Vaig vore que fa pocs mesos vau ficar dibuixos d'un tipus de càncer si mal no recorde,i la veritat amb els dibuixos puc comprendre millor la notícia.Tota informació que pugueu ficar sobre aquest tema será ben rebuda.