dijous, 26 de juny del 2008

I el proper curs a Cantàbria!!!

Hem de reconèixer que tenim sort!!!
Si aquest curs, que ara finalitza, ens van concedir la Ruta científica "Andalucía ciencia a tope" per al proper curs ens han concedit la Ruta científica a la Comunitat de Cantàbria: "Recursos, tecnología y modo de vida. Una mirada a la actualidad y sus antecedentes históricos."
Aquestes rutes van dirigides a alumnes de primer i segon de Batxillerat de la modalitat de ciències. L'experiència de la ruta d'Andalusia va ser fantàstica i estem segurs que la de Cantàbria no us defraudarà.
Per anar fent-vos ganes en propers dies us ficarem en el lateral links per a que pugueu anar veient que és el que es visitarà.


Parc de Liencres. Desembocadura del Pas.

5 comentaris:

Sergio Mestre ha dit...

Enhorabuena

Guillermo Rubert ha dit...

No crec que siga sort, serà en bon treball que presenteu (si no no us haurien donat les beques tantes vegades, i no és per se pilota). No serà al mateix lloc on vam anar en quart, no? De totes formes enhorabona, que llàstima que ja no podrem anar-hi!!! Ja ens veurem un dia d'aquestos.

PD: quin mal que feia l'arena enla cara en les dunes de Liencres (les de la foto) amb el vent que feia.

(per a que veieu que no ens oblidem dels viatges, jejeje)

Ignasi i Pilar ha dit...

Gràcies als dos!!!.
Guillermo, ens alegrem que quede en els vostres records tot allò que hem anat fent junts. Totes les experiències vivides pensem que us serviran, inclús l'arena en la cara!!!!.
Gràcies per tot.
Esperem que tingues sort i pugues entrar on vols. Passa't per l'insti per a veure'ns alguna vegada.
Besets.

Anònim ha dit...

L'estiu ha arribat, i amb ell la fi de les classes. El meu balanç del curs ha sigut totalment positiu, degut en gran part al nostres tutor. Ha sigut una grata experiència el poder haver compartit amb tu( Ignasi) el nostre últim any d' ESO, encara que m' he quedat amb les ganes de saber mes de tu com a professor de Biologia.

També voldria animar-vos als dos a seguir treballant en aquest blog que a mi tant m'agrada. El blog és una excelent ferramenta, que si es sap utilitzar, pot arribar a ser molt beneficiosa en nivell educatiu o simplement anecdotic i cultural.
Per finalitzar, felicitar-vos pel vostre treball tant en el blog, com en el centre( que és excel.lent, encara que a voltes, no està valorat com deuria... ) i sobretot, no us canseu mai d'escriure; ja que encara que jo no siga de la rama de ciències, sempre m'agrada pasar-me i informar-me d'aquelles novetats en l'ambit de la Biologia.

Tant Pilar com Ignasi, sou uns bellísims professors però, sobretot, persones. Espere vorevos l'any que be. Jo continuaré deixant posts ( ja que per fi he aprés ! )
Un beset i a disfrutar de l'estiu.

Ignasi i Pilar ha dit...

Moltes gràcies per les teves paraules Lorena!!!!
Ens alegra veure que us animeu a participar en el Blog, al cap i a la fi el Blog el fem entre tots.
Tot el que es fa en l'institut seria impossible sense alumnes com tu i els teus companys que us impliqueu en tantes coses.
Esperem que passes un bon estiu, carrega les piles que al tornar seguirem donant-vos canya!!!.
Besets