diumenge, 1 de juny del 2008

Mapa sonor del nostre IES.

Aquest curs, durant els mesos de desembre i gener, el nostre company Enrique Vilanova i tots els alumnes de quart d'ESO han anat pel centre, sonòmetre en mà, mesurant el soroll en les aules, els corredors, la sala de professors, els laboratoris, el gimnàs, els patis ... i pels carrers que ens envolten. Amb totes aquestes dades han elaborat un treball que ara us fiquem per a que pugueu mirar-lo.
Enhorabona a tots els participants per aquest treball tan ben fet.

3 comentaris:

BiG - IES Penyagolosa ha dit...

Un gran treball i força interessant. El problema es aconseguir el sonòmetre, encara que l'alternativa que dóna Enric podria servir per a eixir del pas, però ara, amb el món tecnològic avançat també n'hi ha poca cosa amb agulla.
De tota manera m'apunte la idea per al curs vinent.
Una abraçada i saludeu a Enric de la meua part.

Sergio Mestre ha dit...

Por si puede ser de interés, el año pasado entre los centros participantes en la campaña Recicla l'Escola se hizo circular un sonómetro (maleta del soroll) para realizar el mapa sonoro del centro.
Enhorabuena a Enric por su presentación.

Ignasi i Pilar ha dit...

Com comenta Sergio, el nostre institut va rebre el sonòmetre per estar dintre de la campanya "Recicla l'Escola". Aquest any ens venia la maleta del soroll i vam pensar que seria bo fer un estudi del soroll en el nostre centre.
Això va ser el punt de partida d'aquest treball.
Gràcies pels vostres comentaris.