dijous, 14 d’abril del 2011

II Jornada Científica Tecnològica

El proper dimarts 19 d'abril es farà la II Jornada Científica Tecnològica organitzada pel nostre institut. Aquest any hi ha tres conferències:

La Investigació en un Centre Tecnològic” per Na Mª Jesús Ibáñez (10:00-11:00)

Veterinària” per Na Mª Jesús Sánchez Valero (11:30-12:30)

"Amb química, per favor!” per En Fernando Latre David (12:30-13:30)


Mª Jesús Ibáñez és doctora en Enginyeria Química per la Universitat Jaume I de Castelló. Llicenciada en Ciències Químiques, especialitat Química Industrial per la Universitat de València. Màster en Higiene Industrial per la Universitat Jaume I de Castelló.


Mª Jesús Sánchez Valero és llicenciada en veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona, especialitat de petits animals. Va començar la seua carrera professional l´any 2007 en l´hospital Clínic Veterinari “Vet´s gat i gos” en Manresa (Barcelona) i fins ara ha estat treballant com a veterinària clínica amb animals de companyia. Ha estat com a veterinària visitant en l´Hospital Clínic Veterinari de la Universitat Autònoma de Barcelona i ha treballat com a voluntària en la reserva de mamífers marins WDCS (Whale and Dolphin Conservation Society) en Escòcia i en l´hospital de foques “Zeehondencreche” en Holanda.


Fernando Latre David és llicenciat en Ciències Químiques per la Universitat de València. Catedràtic de Física i Química de l’Institut Penyagolosa de Castelló. Ha sigut professor a l’Institut Tàrrega de Vila-real. Director de l’Institut d’Albaida. Professor de Química del Col·legi Universitari de Castelló (CUC), actualment UJI. Director de l’Escola de Ceràmica de l’Alcora. Preparador d’alumnes per a l’Olimpiada de Química al llarg de molts anys. Organitzador de la XXI Olimpiada Nacional de Química a Castelló l’any 2008, com també de la final internacional de l’Olimpiada Iberoamericana al 2004.


Us convidem a tots a assitir a les conferències.