divendres, 9 de març del 2007

Disseccions de renyons.

Gràcies a Mª Luisa, que ha estat acompanyant-nos un temps i ha compartit els seus coneixements i la seva experiència amb nosaltres, hem pogut fer una dissecció d'anatomia comparada de renyons de diferents mamífers. Us fiquem les fotos dels renyons i de l'equip de dissecció de segon de batxillerat.
Els nostres alumnes i nosaltres li desitgem molta sort en el seu futur professional a Mª Luisa.

7 comentaris:

Guillermo Rubert ha dit...

Ha de ser una classe molt entretinguda la de laboratori de biologia. La veritat és que són molt diferents el ronyosns del diferents animals, que curiós, i que pena que no me vinga bé agafar aquesta optativa al curs vinent.

Ignasi i Pilar ha dit...

Els alumnes que van fer aquesta pràctica estan cursant Biologia Humana de segon de Batxillerat. Estàvem estudiant l'aparell excretor i ens va vindre bé per a comparar el mateix òrgan en diferents espècies.
Pensem que els va agradar.

Anònim ha dit...

Gràcies Ignasi per la foto, jo isc molt guapo jejeje.

Bueno, Guillermo només dir-te que si l'any que ve vols fer Biologia Humana pots, perquè és una optativa, mentres nosaltres fem açò els nostres companys fan Educació Física, aixina que si vols fer-la pots.

Saludos...

Guillermo Rubert ha dit...

Home si s'ha d'escollir entre educació física i biologia humana obligatòriament segur que agarre biologia humana ja que educació física.....

Gràcies pel consell lycfriends!!

Ignasi i Pilar ha dit...

Guillermo si vols consultar les optatives que pots escollir en segon de Batxillerat entra en la pàgina web de l'institut, en el BLOG tens l'enllaç, deus entrar per OFERTA EDUCATIVA i després BATXILLERAT. Ahí trobaràs totes les optatives que pots triar en el batxillerat que estàs cursant. Totes les optatives són vàlides, tot depén dels interessos i del gustos de cada alumne.

Guillermo Rubert ha dit...

Pues me pareix que escolliré biologia humana, geologia o tècniques de laboratori de física i química. Gàcies per la web del institut, està molt completa.

ZZ ha dit...

Buena onda ello de prestar relevacia a la ciencia pues es lo que nos hace ser seres diferentes y sobresalientes en medio de la creación divina