dimarts, 26 de febrer del 2008

La meravella dels detalls.

En la revista "Investigació i Ciència" d'aquest mes de febrer hi ha un article "Paisajes radiantes" on apareixen imatges realment boniques. Les noves tècniques de microscopia i de marcadors per a obtenir les preparacions fan que la capacitat d'estudiar les estructures biològiques siga enorme. Poder rastrejar i cartografiar els axons, o veure com es desplaça una molècula obri infinites portes a l'estudi i a la investigació. I a més ens permet veure la infinita meravella de la natura amb imatges indiscutiblement boniques.
Gaudiu d'algunes d'elles!

Espines d'aleta de peix. Foto: Shamuel Silberman

Teixit muscular estriat de llengua de rata. Foto: Thomas Deerink

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Es una gran llàstima que la gent no hi participi en aquest blog perquè es molt interessant. Poca gent comenta però estic segur que molts som els que entrem per a veure tot el que pansa al nostre voltant.. ( i mes enllà)

Gràcies per aquest espai, que a la gent que no tenim ciències ens informa, i per la vostra col·laboració al nostre centre.
Un fort abraç!

Ignasi i Pilar ha dit...

Moltes gràcies Alberto pel teu comentari.
Saber que ens seguiu és la millor recompensa. La nostra tasca té sentit si aconseguim despertar-vos un poc la curiositat.
Us convidem a tots a sol·licitar que tractem temes que us interessen o pels que teniu curiositat.
Gràcies.

MAVI MEZQUITA ha dit...

Hola!
Quines fotos més xules!
Són sugerents, plàstiques...
Això de participar costa, la gent
s'ho pensa molt per arrancar i després ja no paren.
A l'apartat de configuració i disseny apareix statcounter, si el poseu en marxa sabreu la gent que entra a veure el blog.
Bes

Ignasi i Pilar ha dit...

Mavi moltes gràcies però no ens atrevim a ficar cap tipus de comptador per si va i resulta que açò no ho mira ningú!!!!.
Molts besets!.