dimarts, 30 de gener del 2007

Vertido del "Sierra Nava" en la Bahía de Algeciras.

Los equipos de limpieza que trabajan en la playa del Chinarral, en la bahía de Algeciras, afectada por el vertido de fuel procedente del buque frigorífico Sierra Nava, encallado desde el pasado domingo en estas aguas, han retirado más de 60 toneladas de residuos y arena.

EL PAÍS 30/01/2007.
Seguimiento del vertido en Algeciras a fecha 4 de febrero de 2007.
El temporal ha provocado otra pérdida de fuel del barco "Sierra Nava" encallado desde el 28 de enero en la costa de Algeciras (Cádiz). La contaminación afecta ya a 15 Km de la costa gaditana.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

L'altre dia un petroler al canal de la Mancha, ara a Algeciras, masa seguits. Jo pense que aquest tipus de vaixells deurien estar baix unes mesures de control extremes i impedir el transport en vaixells de un sol casc, com en el cas del Prestige. Només pense que no es fa tot lo necesari per a que aquestes tragedies no ocorreguen, encara que a voltes es mala sort, i que la natura sofreix molt en aquest tipus d'accidents. La foto de astrofisica de hui tambe és molt interessant, el casc de Thor.

Anònim ha dit...

Hola a tots, man recomanat aquest blog i aci estic.
Volia dir que hi han moltes coses interesants i les fotos osn molt chules.
Estic d'acord en Guille en que hi haurien d'aplicar normes de seguretat per a cuidar i protegir més el medi ambient perque sino...
Ens quedarem sense mon............

Ignasi i Pilar ha dit...

Hola Elia, benvinguda als col·laboradors i comentaristes del BLOG DE CIÈNCIES.
Volem tractar temes que us interessen, així que estem oberts a qualsevol proposta. Feu-nos-la arribar.
Gràcies per intervindre!